Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Min dröm om ett mud room!

Bilden lånad av Houzz / Peace Design

I inredningstidningar ser jag ibland helt underbar förvaring. Så läser man det finstilta och jaha, den är såklart ”platsbyggd”. Det hade varit väldigt fint att få till det i sitt hem. Jag har en stor garderob i sovrummet och två loft ovanpå huset. Garderoben är proppfull (trots löpande utrensningar…) och loften ekar inte direkt tomma. Började ju städa på loften i juni men sommaren kom emellan och nu blir det ett nyårslöfte istället. Tur att man får nya chanser!

Men just nu sitter jag och funderar på vad jag skulle kunna göra åt min hall som är kombinerad med tvättstugan. Jag har tittat i flera kataloger efter standardiserad möblering och förvaring men det är inte helt lätt att hitta något som passar med måtten. Jag tycker att det ser lite tråkigt ut att skarva ihop med metallben under och mellanrum upptill. Drömmen hade varit att få mäta upp och rita helt själv och sedan be någon snickra ihop. I Lund, alltså i närheten, finns ett finsnickeri som erbjuder att bygga platsbyggd förvaring, Lundasnickerier. Annars får jag väl skriva upp det på önskelistan till tomten, han kan säkert snickra.

Googlar på ”mud room”, jag gillar det begreppet. Tänker mig det som en fin och mysig entré men som ändå klarar av barn och hundar, vänner och en själv, som ska komma in och skaka av sig regn och lera. Ops, nu försvann en timme till att titta på alla de fina bilderna på mud rooms… Vill gärna ha en lång sittbänk!

Detta är ett betalt samarbete med Lundasnickerier! Tack!

Föregående

Sysav är med och effektiviserar textilåtervinningen!

Nästa

Favvo-jeansen lagade av Repamera!

2 kommentarer

  1. Har nog aldrig hört talas om mud room tidigare. Googlade och fick se massor av smarta lösningar. Det ser onekligen fint ut, men jag tror inte jag hade kunnat hålla bättre ordning med mer förvaringsutrymmen/bänkar. Mitt köksbord är i princip aldrig tomt på saker, hatthyllan är alltid i oordning, diskbänken sällan tom… Men bilden i inlägget ger ju verkligen en mysig känsla av att komma in i huset.

    • Eva Maria

      Jag har också upptäckt att mer förvaringsutrymme är inte alltid så bra… så fort det finns ett tomrum så vill det fyllas! Hemma har jag gjort mig av med några förvaringssaker som korgar mm som mer blir som saker som är i vägen. Men jag är sugen på ett mud room…! God Fortsättning och Gott Nytt År! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén