Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Återanvänder en fin julkalender…!

En ToDo-Julkalender

Fick en sådan fin julkalender med choklad och hade lite svårt att bara slänga den nu. Så jag har fyllt på den med lappar, en för varje dag, med små rensa-uppgifter. De får ta max 30 minuter att göra! I dagens lucka ska jag visst städa korgarna med mössor och vantar. Det blir skönt att få ordning där!

Föregående

Gott Nytt 2019 & Dags för en Come back!

Nästa

Förslag på 24 små uppgifter!

3 kommentarer

 1. Lotta Johansson

  Vilken bra idé! Nu måste jag fundera ut vad jag ska ha istället för en kalender? Fick en fin mugg av en kär vän jag Jan använda

  Vad har du mer för småuppgifter?

  • Eva Maria

   Hej Lotta! Så roligt att du vill veta vilka småuppgifter jag har valt! Jag ska göra ett inlägg nu direkt med dem. Jag har faktiskt väldigt många småuppgifter som jag skulle vilja ha med… funderar på att göra 365 st! Eller är man helt knäpp då?! Men jag tänker att på 30 minuter om dagen kan man hinna med mycket på ett år. En mugg skulle också passa bra, du kan lägga lapparna i den och dra en varje dag. Så bra!

   • Lotta Johansson

    Tack så mycket!

    365 hade också varit bra, vissa av dem behöver ju göras flera gånger på ett år!

    Önskar dig god rensning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén