Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gott Nytt 2019 & Dags för en Come back!

Ställer mig i startblocket inför 2019

Luften gick ur mig och bloggen har levt ett syrefattigt liv. De senaste de två åren har det slammat igen här hemma och det har inte känts alls bra. Jag har inte shoppat alls mycket nytt utan det är mest de gamla sakerna som flyter omkring och inte har någon egen plats eller förvaring. Lite grand vill jag skylla på själva huset som är mitt hem, det har en udda planlösning och inte så mycket inbyggd förvaring. Planlösningen är ganska öppen, så det är svårt att möblera vissa rum och alla möbler och saker blir så synliga från alla håll. Det skapar ett rörigt intryck tror jag. Men mest är det väl jag själv som tappat tråden med att hålla ordning och reda här hemma. Jag har funderat mycket på det här och nu har jag beslutat mig för att ge mig själv en chans till omstart, en Come back under 2019.

På sistone har det faktiskt kommit puffar av motivation och inspiration till att börja igen och det känns härligt och jag är verkligen glad för det. Det har ändå varit mitt intresse i så många år det här med att rensa ut och skapa ordning, och jag har varit rädd för att jag hade tappat bort det. Jag har börjat så smått att planera för att få ordning, skriver listor och gör skisser. Så det blir en omstart, det är helt klart! Några förändringar har jag redan genomfört under 2018 och jag kommer att skriva om dem här på bloggen, även om det blir i efterhand. Bland annat har jag klarat att ha klädköpstopp sedan 1 juni 2018 och jag har gått två skrivarkurser, och ska gå en till nu under våren.

Hur gör ni när ni har kört fast för att motivera och inspirera er på nytt? Skulle vara roligt att få ta del av era knep och trix inför nya året!

Önskar Er ett Fint Gott Nytt År & Hoppas att ni vill hänga med mig 2019!

Föregående

Lathund för återvinning av julens rester!

Nästa

Återanvänder en fin julkalender…!

6 kommentarer

 1. Ja, luften gick verkligen ur mig med. Och tala om att slamma igen! Hade en minimalist på besök häromdagen som var helt förstummad över alla prylar. “Jag skulle kunna vara här flera timmar och bara titta på allt!”
  När julpyntet åker ner är det kanske läge att lite fler saker följer med….
  ser fram emot att följa dig under 2019!

  • Eva Maria

   Hihi! Så roligt! Men då passar det bra att vi hjälps åt! Julpyntet ja…. alltid så mysigt att plocka fram men sen jätteskönt när det åker ner i lådorna igen! Stor kram ❤️

 2. Åh, vad kul att du är tillbaka.
  Ja det går upp och ner med både liv och intressen. Förstår precis.
  Kul också med skrivarkurserna.
  Följer dig, igen!
  Kram och god fortsättning!
  Anki

 3. Eva Maria

  Hej Anki! Så skoj att höra din röst igen! Jag har din fina bok i hyllan! Bloggar du fortfarande? Kram & Gott Nytt År /Eva Maria

 4. Gott nytt år Eva Maria!
  Ja du, inga bra tips har jag för att hitta motivationen igen. Jag tänker att det mesta går i perioder, så ifall det är något man är intresserad av och tycker är viktigt så kan det vara bra att ta en paus ibland så att motivationen hittar tillbaka av sig själv.

  • Eva Maria

   Hej Matilda! Oh, så roligt att höra ifrån dig! Din blogg är ju en av mina favoriter!! Det är nog så att man behöver en paus ibland för att tycka att saker är roliga igen. Detsamma kan jag känna med träningen, har man haft en paus från den så blir det kul igen. Och ibland behöver man bara vila och återhämta sig, det är nog det jag har behövt. Jättekram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén