Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Shop til you drop – motiverande bok om shoppingmissbruk

Blev motiverad av den här boken!

“Shop til you drop – En bok för dig som shoppar för mycket”, skriven av Patrik Wincent. Blev glad när jag hittade den här boken, jag har letat och inte direkt hittat några andra böcker om shoppingmissbruk utgivna i Sverige. På baksidan av boken står det “Visst är det härligt att shoppa – men blir det kanske lite för mycket?” Jag tycker att boken är skriven på ett väldigt engagerat sätt, man märker att författaren verkligen har ett innerligt intresse av att belysa och hjälpa personer som fastnat i shoppingmissbruk. Det är hög igenkänningsfaktor på vissa delar i boken, t ex “Olika typer av shoppingmissbrukare”… kände nog ingen mig lite i alla! I boken finns även ett “Shoppingtest – är du en shoppingmissbrukare” som jag typ klarade…oops! Kan varmt rekommendera den och kommer att behålla den i bokhyllan för att läsa när jag behöver motivation!

Föregående

Reflektioner under klädköpstoppet

Nästa

Önskelistan!

2 kommentarer

 1. Rebecka

  Det finns en bok som heter “Jag har inte råd” av Marcus Stenberg som handlar om hur han fick ha köpstopp för att bli skuldfri. Jag har inte läst den, men den verkar vara bra. Det finns en annan som heter “Shopstop” av Gunilla Brodrej, som jag inte heller har läst, men är nyfiken på.

  • Eva Maria

   Tack för tipset! Boken “Jag har inte råd” verkar väldigt spännande. Den ska jag skriva upp på min önskelista. Jag har läst “Shopstop”, den var intressant. Jag är också förtjust i boken “Köp inte den här boken” av Ann-Christin Gramming. Jag tycker det är bra att läsa böcker för att få inspiration! Jag ser mycket på TV-programmen också som handlar om att rensa ut, och Lyxfällan.

   https://rensaut.nu/2014/09/shopstop-rapport-fran-ett-celibat-av-gunilla-brodrej/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén