Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Intervju med Svenska Dagbladet

För ett tag sedan blev jag tillfrågad att vara med i en intervju i Svenska Dagbladet. Det var en trevlig intervju och extra roligt var att de även hade intervjuat Volen Ivanov som medverkat till min bok. Jag tycker att intervjun blev intressant för det blev olika infallsvinklar och uppfattningar om det här med att rensa ut. Vissa tycker att det är bara de som har det gott ställt som kan sysselsätta sig med att rensa ut och skifta ner, medan många lever så ofrivilligt. Det är en intressant fråga men jag tror att alla mår bra av att ha ordning och struktur omkring sig och den ökade konsumtionen är nog ett problem för alla fast på olika sätt. Konsumtionens påverkan på miljön är något som i slutändan påverkar alla. Vad tycker ni?

https://www.svd.se/rent-evolutionart-ar-det-bra-att-ha-mycket-saker

Föregående

Önskelistan!

Nästa

Besök på söta bageri Leve!

4 kommentarer

 1. Kunde tyvärr inte läsa artikeln. Men lät intressant 🙂

  • Eva Maria

   Det är dumt, jag har heller inte Plus-prenumeration. Jag kunde läsa den först när den kom men inte nu.
   Jag skulle sparat den som text såklart. Men jag har mailat till journalisten och frågat om hon kan skicka mig texten, så hoppas jag att hon har möjlighet till det! I så fall lägger jag ut den här på bloggen.

  • Eva Maria

   Hej igen Matilda, jag fick autosvar på mitt mail till SvD. Journalisten är på tjänstledighet till hösten. Så tyvärr får jag nog inte fram artikeln! Men träffar jag på någon som är plusprenumerant så ska jag be hen att hjälpa mig.

 2. Angel

  Utmärkt Volen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén