Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Min kapsel för april

Nu har jag återigen tömt garderoben på kläder och lagt tillbaka en kapsel för april. Måste erkänna att jag känner mig lite knasig när jag håller på med det här men jag ser det som ett experiment! I min kapsel för april har jag 20 plagg. I tillägg till dessa 20 plagg har jag det jag kallar för basgarderob. I basgarderoben har jag underkläder, strumpor, linnen, ytterkläder, träningskläder, badkläder och några förskrämda festkläder. De andra kläderna som inte fick vara med i april har jag delat upp i 11 kapslar och stoppat i 11 olika påsar. Jag hade tänkt ha färre kapslar men när jag satte igång insåg jag att jag hade så många kläder att jag ville dela upp dem på fler mindre kapslar. Men det var rätt så skoj att försöka fördela kläderna på 12 månader! Lite vårfärger på gång nu och sen alla sommarkläder och till hösten lite murrigare färger.

4 tröjor, 2 koftor och 4 par byxor + de byxor jag har på mig!
9 blusar/tröjor (blev många galgar över!)
Bild från loftet! 11 kapslar och april är ju i garderoben! Januari och februari blev små kapslar… får fylla på dem sen från andra månader! Juni, juli och augusti är proppfulla!

Föregående

Fem skräp om dagen!

Nästa

Ny bok av James Wallman!

2 kommentarer

  1. Kul att se hur det ser ut 🙂
    Lustigt att det är vintermånaderna, när i alla fall jag har tjockast kläder och flest lager, som är de minsta. Och sommarmånaderna, när det oftast är tunnaste plaggen, som är de största paketen.

    • Eva Maria

      Hm… ja, så är det verkligen! Intressant! Men jag har så väldigt många sommarkläder; t-shirts, shorts, kjolar och sommarskor. Behöver man mer variation på sommaren? Kanske man visar sig mer bland folk och tänker att man inte vill ha samma på sig varje dag? Det känns lättare att köpa sommarkläder också, det är inte så svårt när man provar och kanske inte så dyra som tjocka vinterkläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén