Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Mina favorittidningar!

Idag har jag sorterat mina tidningar så det blev fin ordning på dem. Jag tycker mycket om tidningar och är nog en av dem som bidrar till att tidningar fortfarande trycks. Allt finns på nätet idag och det finns flera digitala tjänster där man kan läsa tidningar. Men det är ändå en speciell känsla att hålla en ny tidning i handen och kunna bläddra! Jag är dock ganska duktig på att rensa bland tidningarna så att det inte samlas för många på hög.

De tidningar som jag tycker mycket om är Flow, Moments, Simple Living, Planet Mindful och Country Living. Jag läser ibland även Amelia, ToppHälsa, Iform och Utemagasinet. (Och när jag besöker min mamma blir det Svensk Damtidning i brist på annat, så håller man sig uppdaterad på kändislivet 🙂 )

Sedan cirka två år tillbaka läser jag tidningen Flow. Det är en holländsk tidning som är översatt till engelska. När jag hittade den första gången på Pressbyrån blev jag helt fast och jag höll stenkoll på när den skulle komma ut med nytt nummer. Men nu har jag börjat prenumerera så att jag inte ska missa när den kommer (en julklapp från min mamma… hm, kanske för att hon ska få ha sin Svensk Damtidning i fred slog det mig nu…). Tidningen är full med intressanta artiklar och underbara illustrationer. Inriktningen på artiklarna är kreativitet, konst, litteratur och hälsa (främst stresshantering). Det är ofta intervjuer med personer som arbetar i kreativa yrken och personer som valt egna vägar i livet. Jag läser tidningarna från pärm till pärm och sparar dem, varje tidning är som ett litet konstverk tycker jag. Jag verkligen njuter när jag läser den – bäddar ner mig i soffan med hunden, en kopp te och kanske en liten bit choklad.

Nu lägger vi oss i soffan en stund!

Föregående

Utlottning av boken!

Nästa

Den optimala garderoben – finns den?

3 kommentarer

 1. Rebecka

  Flow är helt fantastisk! Ibland har jag beställt från deras webshop, tidningarna är mycket billigare där än i Sverige..!

  • Eva Maria

   Ja! Jag märkte det också! Det blev mycket billigare att prenumerera, och jag beställde prenumerationen från deras webshop. De har andra fina saker också som anteckningsböcker och sånt 🙂 Jag läser deras nyhetsbrev (som kommer på mail) och de är också mycket trevliga. Vilka andra tidningar gillar du?

   • Rebecka

    Jag älskar tidningen Hemslöjd (kolla deras instagram) trots att jag är helt ohändig… Men artiklarna handlar ofta om människor som använder slöjdande av existentiella/politiska/miljömässiga skäl. Allt från vävning och stickning till rustningsbankande och smide. Jätteintressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén