Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Utlottning av boken!

Idag är det fredag och dags för utlottningen av min bok ”Rensa ut & Lev lättare – en smart guide till ordning hemma”! Jag lottar ut 3 stycken böcker och det enda du behöver göra för att deltaga är att skriva en kommentar här på bloggen om varför du eller din vän behöver den här boken! Det räcker med 2-3 meningar. Sista datum för att skriva en kommentar är 28 maj! Ni som vinner utlottningen kontaktar jag via mail och ber om er adress så att jag kan skicka boken till er, så därför behöver ni ange er mailadress (men den syns inte på bloggen). Jag signerar boken och vill ni ha den skickad direkt till en vän går det bra såklart.

Lycka till & Trevlig helg!

PS! Det har inte blivit så många inlägg den här veckan pga att jag började en kurs i franska!

Föregående

Trevlig helg önskar bloggen!

Nästa

Mina favorittidningar!

9 kommentarer

 1. P S M

  Något har lett mig till Din sida, nu när jag behöver det så väl. Dags att flytta från 300 m2 till 40, ödmjuk och tacksam för all vägledning jag kan få.
  Jag kan visserligen låna den på Biblioteket. Men, blir den min är det ytterligare ett tecken på att jag har energierna med mig, i denna utmanande men ack så efterlängtade ”reningsprocess” … om Du förstår vad jag menar…

 2. Erika

  Senaste åren har jag och sambon rensat ut så mycket men nu väntar livet som småbarnsförälder och det kommer bli mer prylar. Jag vill hitta nya metoder och få inspiration till att rensa ut på platser och bland prylar där det har varit lite svårt tidigare. Så som minnessaker eller föremål en fått från någon som betyder mycket men där själva prylen inte betyder något för en och inte används.

 3. Berit

  Flyttade för 2,5 år sedan. Har inte packat upp bråkdelen av vad jag fick med mig. Jag vet inte var jag ska göra av det. Flyttar bara runt, runt grejer. Kan boken göra underverk med mig?

 4. Rebecka

  Jag har hjälpt min faster att påbörja rensningen av en överfull källare… Hon har alltid brytt sig mer om andra än sig själv, så jag försöker ge tillbaka genom handfast hjälp och stöttning, men hon hade behövt lite extra inspiration…

 5. Anna

  Har barn som lämnar småbarnsåren. Så nu behöver vi ta tag i vårt hus och röja och rensa och anpassa efter nya livet. Och inte minst göra plats för stora sängar och stora cyklar osv. Har lånat din bok men skulle gärna vilja ha en egen!

 6. Hanna Sjöberg

  Hej Eva-Marie !
  Jag vill gärna få din bok. Lever i 54,5 m2 med mängder av prylar. Har sedan 1 september 2017 köpstopp på allt utom mat och strumpbyxor : ändå är det fyllt från golv till tak med saker hemma hos mig. Jag h a r rensat några ggr men det är övermycket kvar här än idag. Jag uppskattar dina toner i din bok och skulle glädjas av att äga ett eget exemplar. Med vänlig hälsning, Hanna Örebro

 7. Ekot

  Hej!
  Tre barn har vuxit upp och blivit vuxna och vi är kvar i villan med miljarder saker som tynger livet. Jag kämpar på med rensandet rätt ensam, skulle vara väldigt bra med lite vägledning och framför allt inspiration till maken, skulle vara enklar göra det ihop, och många saker är inte mina. Det går väldigt sakta, och behöver städa även på jobbet inför nytt arbetssätt. Känns onödigt ha stor villa som magasin hemma.

 8. Anna Karin Jansson

  Jag lånade din bok för flera år sedan, blev inspirerad och satte igång och kom långt bland kapitlen. Tänkte köpa den men köpte istället appen som sedan en tid inte fungerar längre. Har ett stort hus och stora utrymmen i uthus och är en liten(?) hamster som behöver handfasta råd för att ta mig i kragen och få något gjort. Har lånat och köpt flera andra böcker i samma anda men din är favoriten så att ha ett eget exemplar skulle vara underbart!

 9. Irene Petersson

  Jag kämpar mot min röra och alla saker som jag har men inte behöver. Det är så svårt att stå emot alla ”bra att ha”. Tänk att få en guide till hjälp att ta tag i det jag så gärna vill. Jag tror din bok skulle inspirera till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén