Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Trevlig helg önskar bloggen!

Våren tog en paus och det blev kallt igen. Vi hade fått så fina tomatplantor av vår granne men jag glömde dem ute en natt och nu ser de inte så pigga ut. Det var synd, hon hade gjort så fint till oss med krukor och skrivit etiketter på vilka sorter det var. Men jag ska fråga om vi kan få nya och vara mer försiktig med dem. Förra året hade vi tre plantor som gav fina skördar. Det är mysigt att skörda sina egna tomater som har fått mogna långsamt i solen.

Ikväll ska jag träffa min bokcirkel och imorgon ska vi grilla med vänner. Så jag ser fram emot helgen! Förra boken vi läste i bokcirkeln var “Min fantastiska väninna” av Elena Ferrante och idag ska vi prata om The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k av Sarah Knight som vi har läst till idag (den kommer jag nog att berätta om här på bloggen, gissa vem som valde den?!).

Om en vecka kommer jag att ha en utlottning av min bok “Rensa ut och lev lättare” så håll utkik här på bloggen! Prenumerera gärna på bloggen så får du ett mail när jag postar nya inlägg! Fyll i din epost-adress till höger här på bloggen och klicka på Subscribe.

Trevlig helg!

Föregående

Fördelar och nackdelar med kapselgarderob

Nästa

Utlottning av boken!

4 kommentarer

 1. Synd om tomaterna! Minns att vi också hade små tomater, fastän på balkongen, en sommar när jag var barn. Söderläge här i Malmö och det fungerade bra.

  Har nu prenumererat på bloggen och har en fråga angående det eftersom jag själv också har några bloggar. Hur gör man för att lägga in en sådan funktion på sin sida? Jag har visserligen RSS-knappar utsatta, men det kan ju finnas folk som hellre vill prenumerera genom vanligt mail. Inte så att det vimlar av läsare hos mig, långt därifrån, men det kan ju vara bra att veta. Nu har jag förstås båda bloggarna låsta för tillfället och då blir det ju garanterat inga läsare alls, haha! 🙂 Men jag ska väl öppna dem igen så småningom.

  Tycker att du är duktig som har rensat så mycket. Själv har jag inte riktigt kommit igång ännu. Det är precis som det finns någon sorts broms… Ju rörigare det blir, desto svårare blir det att ta tag i det. Hoppas att energin dyker upp!

  Lycka till med eventuella nya tomater och trevlig helg!

  • Eva Maria

   Hej Cecilia! Jag är inte så jätteduktig på WordPress utan hankar mig fram allt eftersom… men jag skulle gärna lära mig mer. Så synd att du har låst dina bloggar, hoppas du kan öppna dem igen! Du får gärna skriva här då vilka det är! När det gäller att prenumerera så har jag ett tillägg som heter Subscribe2 och det ligger som en widget. Jag har försökt hitta någon bra guide men just nu hittar jag bara detta: https://sv.wordpress.org/plugins/subscribe2/
   Hoppas det kan hjälpa dig! Kram Eva Maria
   PS! Den ena vet jag att det är Språkstjärnan!

 2. Cecilia

  Hej igen och tack för svaret!

  Jag får nog leta på nätet för jag bloggar ju inte på WordPress utan “min” bloggportal heter Bloggo och det är ett svenskt företag som har den. Jag har lagt in andra koder utifrån, som väderwidget och nedräknare.

  Men båda bloggarna är som sagt ändå låsta för tillfället. Dels var det mycket utländska webbrobotar och mest besökare från länder i andra världsdelar och det är ju inte dem jag skriver för… Knappt några svenska läsare alls. Sedan känner jag också att det kan vara en svår balansgång med hur mycket information man ska lämna ut. Lätt att bli för personlig.

  Å andra sidan tycker jag att det är jätteroligt att blogga och viktigt för yttrandefriheten också. Så vi får se hur det blir framöver. De heter i alla fall “Språkstjärnan” (som privatperson) och “Innanför Utanförskapet” (som arbetssökande) och ligger under Bloggo.nu.

  Ursäkta att det blev en lång kommentar igen och lite utanför ämnet rensa! 🙂

  Kram
  Cecilia

  • Eva Maria

   Hejsan!

   Det kan nog skilja sig mellan portalerna. Jag har min sida på Binero och jag tror att man kan till exempel inte välja mellan alla teman som finns. Jag får många sådana skräp-kommentar och de fastnar i ett filter så ibland är jag rädd för att jag ska missa riktiga kommentarer.

   Jag tycker det är okej att vara anonym på sin blogg också, jag var det innan jag gav ut min bok. Det kan vara att man kan vara mer öppen om man är anonym och det kan vara bra om man vill skriva om något speciellt ämne. Och det hjälper ju många andra som vill läsa och känna igen sig i olika situationer.

   Det gör inget att det är utanför ämnet! Det är roligt med bloggandet och jag skulle verkligen vilja lära mig mer om WordPress. Hittade en bok som heter WordPress for Dummies! Får kanske beställa den…!

   Kram & trevlig kväll Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén