Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Grattis till vinnarna av boken!

Jag hoppas att alla som vunnit min bok Rensa ut & Lev lättare har fått den hem i brevlådan nu! Ni var nio personer som svarade med så fina kommentarer och vi här på redaktionen och juryn (alltså min familj!) hade svårt att enas om bara tre stycken vinnare…. så när ni bara var nio som varit med i tävlingen bestämde vi att alla skulle vinna! Så nu önskar vi er en skön läsning om att rensa ut! Kanske lägger ni er i hängmattan eller på en filt på stranden, sen till hösten har ni laddat för att starta eller fortsätta er utrensning!

Kommentarerna kan ni se här Utlottning av boken!

Kram Eva Maria

Föregående

Första klädköpet – på Myrorna!

Nästa

Städat bland mina smycken!

6 kommentarer

 1. Rebecka

  Jag har fått hem den i veckan och jag älskar den, tusen tack!!

  • Eva Maria

   Så bra att den kom fram! Jag önskar dig en fin sommar med mycket läsning! Kram Eva Maria

 2. Berit

  Jag sträckläste boken ute i solen (svider fortfarande på ryggen). Nu ska jag läsa om boken bit för bit och verkligen arbeta mig fram i den och röran. Mycket nyttig bok.
  Kram

  • Eva Maria

   Wow! Så fint! Men hoppas att ryggen läker!! Kram Eva Maria

 3. Anna Karin

  Den kom fram så fint, eftersom jag läst den tidigare vet jag vad jag har att vänta mig så jag laddar lite nu för att sedan börja beta av de olika kapitlen. Ser fram emot ett bättre ordnat hem! En skön sommar önskar jag dig 🙂

  • Eva Maria

   Tack så mycket, det gläder mig att du tycker om boken! Hoppas du kommer igång med ditt hem och jag önskar dig en härlig sommar också! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén