Idag regnar det och det är ganska så skönt! Trädgården behöver verkligen vatten och en sval dag som den här passar jag på att tvätta och stryka. Så vill jag passa på att berätta om en väldigt söt utställning vi var på häromdagen, en utställning med dockhus på Katrinetorp utanför Malmö. Vi skulle egentligen någon helt annanstans men råkade hamna där och blev så förtjusta i de fina dockhusen! Utställningen finns kvar fram till 18 augusti.

Helt fantastiskt! Alla små detaljer och trappor mellan våningarna!
En fransk konstnärslya!

Jag tycker att det är så roligt med dockhus och har några på loftet… ett av dem började min dotter och jag att renovera! Får jag fint på loftet kanske jag kan fortsätta med dockhusen! Det vore skönt att ha någonstans där det kreativa kan ligga framme mellan gångerna så att man inte behöver plocka undan.