Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Min nya almanacka!

Sommaren är inte slut ännu men jag har börjat fundera på höstens planer. Som att en ny smart almanacka är lösningen på vardagen! Jag tycker om att ordna en ny almanacka och börja planera in saker! Nu har jag köpt en jättefin anteckningsbok med sådana bullet-prickar och börjat att göra en egen almanacka. Eftersom jag hela tiden gör en massa ToDo-listor så tänkte jag att det kan vara bra med en sådan bok. Då kan man varva almanacka och listor utan att behöva skriva om dem. Jag tänkte ha vartannat uppslag som almanacka med dagar och vartannat uppslag med ToDo-lista. Till nästa månad kan jag skriva en ny lista med det som är kvar (förhoppningsvis är allt gjort, men det brukar inte bli så!).

Min nya bok från Paperblanks, den är 18 X 23 cm.
Mallar för fina ToDo-listor!
Har kommit till september…! Det är mysigt pyssel! (Skriver på spanska för att hålla liv i den!)

Föregående

Dockhus på Katrinetorp!

Nästa

Back to Loft

2 kommentarer

  1. Kul att BuJo-flugan bitit även dig 🙂
    En kaffe och ritstund kanske kan passa bra i höst?

    • Eva Maria

      Jaa! Det vill jag väldigt gärna! Vi kan maila till varandra! 🙂 Så kan vi ta med våra böcker och pennor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén