Det långa härliga sommarlovet är slut och nu börjar skolan – Back to school. Jag har snappat upp att det är ett fenomen med ”Back to School-shopping”. Min dotter tittar på klipp efter klipp på Youtube på detta fenomen. Det är kläder, väskor och smink som kan passa till skolstarten. Vad jag minns från min egen uppväxt är att vi åkte till bokhandeln och köpte papper till skolbänken och hade jag tur fick jag ett nytt pennskrin och blev överlycklig. Fenomenet är detsamma men liksom… lite större. För att övertala mig att åka ut på en sådan här ”Back to School-shopping” försökte min dotter sälja in ”Back to Work” eller ”Back to Blogg” till mig. Hon har snappat upp att jag hade önskat att jag hade haft mer tid till bloggen under sommarlovet och tänkte att jag borde satsa på nya kläder och smink inför höstens nystart. Dessutom har jag inte klädköpstopp längre (fast funderar på att ha det igen, jag mådde bra av det!). Jag funderade på detta och kom på att det jag egentligen borde ha är ”Back to Loft” fast utan -shopping då.

Det dåliga samvetet har vuxit sig starkt under sommaren, fast att jag har varit så mycket ledig har jag inte gjort det klart. Men det har varit varmt däruppe så det hade nog inte varit så hälsosamt…! Jag är så kreativ när det kommer till ursäkter för detta loft. Även om sommarlovet är över så känns det rätt så skönt att komma in i gängorna igen. Jag gillar rutiner och att dagarna är åtminstone lite lika varandra i en annars rätt så kaosbetonad värld.