Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Målet med loftet

Jag misstänker att jag har tappat många läsare på grund av mitt loft. Jag har tjatat om det i så många år. Medveten om att ni flesta måste tänka: Men vad håller hon på med? Hur svårt kan det vara? Tror hon att det är en cliffhanger? Ja, det undrar jag också, jag väntar på spänning till nästa avsnitt. Det värsta är att jag kan tänka precis likadant om andra som inte får sina saker gjorda.

När jag träffar min vän Ulrika så brukar vi diskutera våra mål och utmaningar, i stort och smått. När vi träffades förra helgen så bestämde vi oss för var sitt mål som vi skulle ha uppnått till nästa gång vi ska träffas vilket blir i mitten av september. Jag valde två områden på loftet (vad annars!) och hon valde att bli klar med en uppgift i skolan som hängt över henne hela sommaren. När vi bestämt detta pekade hon strängt på mig med ett finger och sa: Nu är det du som börjar med loftet imorgon! Men vad tror ni hände?! På kvällen blev jag jättesjuk och fick värsta influensan som bröt ut!

Tänk att motståndet i mig sitter så djupt så att en bacill bryter ut bara vid blotta tanken! (Barnen hade i och för sig redan bacillen så mer troligt blev jag smittad av dem … men det kändes ändå lite spooky.) Jag vill dock berätta att jag fick mycket gjort på loftet i våras. Så det är inte så mycket kvar (de 10%). Det jag bestämde med min vän är att bli klar med är de lösa papprena som ska in i pärmar och två lådor med gammal elektronik till nästa träff! Så när jag känner att bacillen är borta ska jag starta med att nå detta målet.

Föregående

Back to Loft

Nästa

Min vän Sisyfos

2 kommentarer

 1. He he:) Mig vann du däremot som läsare med ditt fina loft!
  Vissa saker tar helt enkelt längre tid än andra. Själv är jag ju inne på mitt 4:e år med rensande men nu börjar det äntligen arta sig på riktigt. Mödosamt och steg för steg men till slut så når man fram och precis som du skriver är det ofta de där sista 10% av ett projekt som är det svåraste av allt.
  Jag spår att vi är många läsare som är minst sagt nyfikna på hur det kommer att kännas för Dig efter ‘Projekt Loft’ blir klart;)!
  Kram på Dig, Tina

  • Eva Maria

   Tack så mycket för att du fortfarande vill läsa om mitt loft 🙂 Ibland är det som att man blir trött på det man själv pratar om! Jag behöver nog vidga vyerna en aning. Men så skönt att du känner att du börjar se resultat! Det tar tid att komma dit tycker jag. Och sedan hålla det fint! När man har insett att man inte kan fortsätta köpa saker så får man i alla fall kontroll över massan som redan finns. Önskar dig en fin helg! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén