Inspiration att rensa ut i ditt hem!

10 saker per vecka

Med min nya motivation så bestämde jag mig för att rensa ut minst 10 saker per vecka och köra iväg dem till Lions container på Sysav (sedan har Lions en stor Loppis varannan lördag). Så sedan fem veckor tillbaka har jag rensat ut mycket mer än 10 saker per vecka och kört dem till Sysav. Feels good! I min klädkammare samlar jag ”högen” tills det är dags att köra till Sysav nästa gång. Det har varit små möbler, kökssaker, böcker, pynt, oanvänt kontorsmaterial mm. Det är en befrielse att få det luftigare hemma och även om ingen annan lägger märke till förändringen ännu så känner jag den! Jag skriver en lista i mobilen på vad jag rensat ut varje vecka så ser jag hur den växer. Det känns bra att kunna skänka sakerna så att någon annan kan få nytta av dem och de pengar som Lions får in på sina Loppisar går till ändamål som gör nytta i olika sammanhang. Och för mig som har en liten hoarder på insidan, så känns det lättare att släppa taget om sakerna om jag vet att de kan göra någon annan glad…! Ibland får man överlista sig själv!

Föregående

Ny motivation!

Nästa

Elektroniken på loftet

2 kommentarer

  1. Berit

    Jag fick en stor spark i baken när en av mina facebookkompisar frysande berättade att mössen hade förstört 80 % av hens vintergarderob och hen hade inte råd, just nu, att köpa nytt. Frågade om storlek och vi hade samma. Vilken energi jag fick och allt som inte hade använts, fast det passar i storlek, fick gå. Gåvan var välkommen och jag hittar i garderoben! Win-win

    • Eva Maria

      Oh, så jättebra! Och så bra för din vän! Hon måste ha blivit jätteglad. Det är så skönt när det är luftigt i garderoben!! Just idag har faktiskt Erikshjälpen varit här och hämtat nio stycken möbler. Barnen har fått renovera till “”ungdomsrum” så det blev en del barnmöbler över. Så skönt att de kommer hem och hämtar! En hylla hade jag själv köpt på Erikshjälpen, så det blev verkligen recycling! Kram till dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén