Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gästrummet del 2

Tänk så fort det går när man har hantverkare! Nu är gästrummet klart… med den lilla ändringen att det inte blev ett gästrum, nu ville sonen ha det nya rummet! När rummet var klart klev han in och kände efter – det här rummet vill jag ha! Sagt och gjort, en liten rokad som innebär att hans gamla rum nu ska bli gästrum (och mitt arbetsrum). Bara till att fortsätta renovera!

Härligt med ett nytt rum!
En ny dörr ut mot korridoren!

Föregående

Gästrummet del 1

Nästa

7 veckor framåt med teman

5 kommentarer

 1. Vilket härligt rum och vackert tak! Klart att sonen vill flytta in där:)

  • Eva Maria

   Tack så mycket! Det är högt i tak så även fast rummet bara är 12 kvm så känns det luftigt! Nu har vi flyttat in möbler men han vill bara ha det precis nödvändiga; sängen och ett nattduksbord, skrivbord med stol, en byrå till kläder och en stol till att lägga kläder på. En stor rymdraket i Lego fick vara kvar också, det är en modell av den som åkte till månen 1969. Och ett litet bo till vovven. Han rensade ut mycket inför inflyttningen och igår var vi och lämnade massor med böcker och små saker på Erikshjälpen i Malmö. Resten som han vill spara fick vi bära upp på loftet…! Men det är ok, något vill man ju spara! 🙂 Det är spännande och inspirerande att läsa om din 30-dagar challenge!!! Du är så duktig!

 2. Rebecka M

  Det ser jättefint ut, vad kul att det sonen ville ha det rummet och att han är så duktig på att rensa. 🙂

  • Eva Maria

   Tack så mycket! Ja, det var roligt och det blir alltid ett lyft med nytt rum och ny energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén