Inspiration att rensa ut i ditt hem!

7 veckor framåt med teman

Vi har varit mycket hemma den senaste veckan pga Corona-viruset. Det är svårt att veta hur man ska göra för att göra ”rätt”. Vi har varit förkylda och med tanke på att det skulle kunna vara viruset har vi inte heller velat träffa så många andra, det vore hemskt att råka smitta någon. Vi har försökt att mysa till det och hitta bra filmer och lagat lite mer mat. Men jag har också passat på att städa och rensa mellan nyhetssändningarna, och jag har gjort en lista på 7 veckoteman som jag ska ta mig an från och med nästa vecka. Är det några utmaningar som passar dig så häng gärna på eller välj några egna! Jag har även mitt projekt 10 saker i veckan som jag faktiskt har fullföljt hittills så det går framåt. Främst har jag skänkt saker till Lions och Erikshjälpen men även sålt några möbler.

7 VECKOTEMAN

13. Städmaterial
14. Kalka av duschkabin, badkar och kakel i badrummen
15. Städa skrivbord och sortera kontorsmaterial
16. Rensa ut och sortera pyssel, målarsaker och sysaker
17. Sortera lösa foton och hitta smart förvaring till dem
18. Några pappershögar som legat länge
19. Vaser och blomkrukor, here we go again…! 
20. Inventera saker jag vill sälja och lägga ut på annons

Föregående

Gästrummet del 2

Nästa

Kurser med Myrorna!

2 kommentarer

  1. Rebecka M

    Jättebra idéer! Jag behöver gå till mitt jobb, men just idag har jag vabbat, har dock också ont i halsen, så jag orkade inte göra något idag. Jag tänkte genomföra projektet “rensa bland papper och kylskåpsmagneter på kyl & frys”, då dessa är proppfulla (både insidan och utsidan i dessa hamstringstider). 🙂

    • Eva Maria

      Oh, kylskåpsmagneter! Jag gillar dem och vi brukar köpa någon när vi är på resa. Men nu kände vi för ett tag sedan att det blev lite för plottrigt med dem… jag tog ner dem i smyg för jag vet att barnen gillar dem… men ingen märkte något! Det låter som ett bra och avgränsat projekt du har valt, gick det bra? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén