På Myrornas hemsida kan man anmäla sig till två olika kurser Aktivera din garderob på 7 dagar och Lär dig handla second hand på 6 dagar. Kurserna är gratis och när man anmält sig får man ett mail om dagen med en lektion och en övning. Jag har gått båda kurserna under de två senaste veckorna och tycker att de var lärorika och inspirerande! Alltid skoj med ny input! 🙂

Den första kursen Aktivera din garderob på 7 dagar fick mig att tänka i nya banor kring de kläder jag redan har. ”Kom ihåg att din garderob är en skattkista” stod det i en av lektionerna. Det stämmer verkligen, ibland blir man bara trött på sina kläder men med lite tålamod kan man hitta nya kombinationer och utveckla sin stil. Jag fastnade för det här med att ”hitta sin egen stil” och har suttit och gjort olika kollage på Pinterest. Eftersom jag i praktiken har haft klädköpstopp i 1,5 år har jag nästan glömt vad jag brukade tycka om att shoppa. Det som hänger i garderoben börjar bli ganska slitet men jag vet heller inte vad jag ska köpa nytt, jag har liksom kommit av mig helt! Så därför var det kul att fundera på det här med stil och jag tänker att om man har en tydligare plan för sin stil förhindrar man impulsköp som man inte kommer att använda.

Den andra kursen Lär dig handla second hand på 6 dagar var rolig och lärorik för mig. Jag har handlat en del second hand men inte mycket. Det har varit mer om jag har råkat gå förbi en second hand butik och gått in och hittat något. Men jag har aldrig planerat att jag ska bli bra på att handla second hand men den här kursen gav mig motivation! Det är finns så många fördelar med att handla second hand; det är snällt mot miljön och plånboken, och jag tror att man kan våga variera sig mer när utbudet inte är så strömlinjeformat som i vanliga butiker.

Tack Myrorna för de fina kurserna!
Här kan du anmäla dig: Kurser hos Myrorna

Ett av mina fynd från Myrorna! 185 kr