Önskar er en härlig påsk och hoppas att ni får fina dagar även om vi under dessa speciella tider inte kan träffa alla våra nära och kära. Förhoppningsvis ges lite extra tid till avkoppling och promenader i solen. ☀️ Här hemma blir det nog en del trädgårdsarbete om vädret är fint, matlagning och läsning i soffan. Jag försöker läsa en bok i taget men just nu ligger det tre böcker på gång i olika delar av huset:

På nattduksbordet ligger Konsten att leva enkelt av Shunmyo Masuno. Denna boken består av 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv och varje övning är en sida så det passar bra att läsa innan man somnar.

På soffbordet ligger Creativity takes courage av Irene Smit, en helt underbar liten bok! Jag längtar efter att få kasta mig i soffan och läsa klart den! En riktig inspiratör och glädjespridare!

På skrivbordet ligger Time and how to spend it av James Wallman, den här boken läser jag när jag har en stund över vid skrivbordet. Den innehåller många fakta och teorier så den kräver koncentration och jag vill inte skumma den eftersom den är så intressant. Tyckte mycket om hans första bok Stuffocation.

Jag kommer att berätta mer om böckerna när jag läst klart dem! Vill ni läsa mina andra bokrecensioner kan ni kika under kategorin Bokrecensioner. Vilka böcker läser du just nu?