Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Hotellrummet – snart klart!

Hotellrummet börjar bli klart! Dottern är så nöjd och det färdiga resultatet stämmer överens med hennes vision! Hon har varit en sträng projektledare…! Önskan om en minikyl kommer dock inte att bli uppfylld 🙂 Den nya sängen är på plats och en spegel är monterad ovanför sminkbordet. Allt vad en tonåring behöver! Gardinerna har kommit upp, de var för långa så jag har lagt upp dem en bit. Kläderna har flyttat in i garderoben. Häromdagen köpte vi ett nytt rosa överkast till sängen. Eftersom mycket i rummet är grått valde vi en ljus rosa färg för att få en liten färgklick! Rummet är inte så stort så sängen blir sittplatsen för kompisar och då kan det vara trevligt med ett tjockare överkast att sitta på och kuddar att luta sig på. Det som vi har kvar att göra är att montera belysningen i garderoben och lamporna på sidorna av spegeln (sådana vita glödlampor så att det ska se ut som i en loge!).

 • Gardinerna och överkastet – Hemtex
 • Sängen – Mio Möbler
 • Lampan – Mio Möbler
 • Spegeln, sminkbordet, hylla, garderoben, kuddar – Ikea

Tidigare inlägg om hotellrummet:
Från barnrum till hotellrum
Garderoben del 1
Garderoben del 2

Gillar den här lampan – hotellkänsla!

Föregående

En Årsplanbok

Nästa

Tankar inför sommaren

4 kommentarer

 1. Rebecka M

  Wow, det är jättevackert och ser så lugnt och rofyllt ut. Bra jobbat! 🙂

  • Eva Maria

   Tack så mycket! Det var roligt med ett projekt som vi genomförde från en vision till färdigt rum! Nu är man sugen på att göra om fler rum…! Men just nu håller vi på att renovera vår badhytt som behöver lite TLC i form av nya brädor och ett lager färg. Jag ska visa resultatet när den är klar!

 2. Superfint och ni har lyckats få till hotellkänslan. Lägger också märke till den härligt luftiga känslan i garderoben. Tror de där lamporna var sida om spegel kommer bli pricken över i!

  • Eva Maria

   Tack så mycket! Så roligt att du tycker att det blev fint! Det är typiskt med de där sista 10% som ska bli klara… jag tror att vi måste anlita en elektriker för att få upp lamporna! Ett litet projekt för en sommardag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén