Då var det dags för sommarkläderna att gå i ide. Det känns nästan lite vemodigt men jag tycker mycket om hösten också. Jag är glad för att vi har årstider, det blir en variation som gör att man kan utforska olika saker i livet. Nu är det lugnare och det känns helt okej att slappa i soffan och det är länge till man behöver tänka på bikinin igen. Nu är den dessutom nerpackad!

Jag har tvättat kläderna som behövdes tvättas och de har fått torka ordentligt. Det känns bra om kläderna är rena och ”ready to go” när det går mot ljusare tider igen. Shorts, kjolar, sommarbyxor, t-shirts, blusar, tröjor och badkläder jag har packat ner i påsar med blixtlås, de som jag brukar kalla för kapslar. Det blev tre kapslar. Kläder som klänningar och jackor har jag låtit hänga kvar på sina galgar i garderoben för jag tror att de mår bäst av det. Jag förvarar dem i plastskydd för att de inte ska bli dammiga.

Passade på att organisera och städa i garderoben när jag gick igenom mina sommarkläder. Nu märks det att jag har rensat ut stor del av mina kläder och det känns så bra. Det är luftigare och lättare att hitta det man letar efter. Märkligt egentligen det fenomenet – att det kan bli bättre med mindre! Det känns alltid så skönt att få ordning i garderoben!