Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Kalender för 5 veckor till dig!

Vi är många som har svårt att hålla ordning. Anledningarna kan vara olika. Brist på tid, svårt att koncentrera sig eller så känns det som att klättra upp för ett berg. Men Rom byggdes inte på en dag! Det är helt magiskt så mycket man kan åstadkomma om man gör en pytteliten uppgift varje dag – en timme per dag blir 365 timmar per år! Tänk på det!

Här kan du ladda ner en kalender med en liten uppgift för varje dag i fem veckor. Du kan använda den nu innan jul så är du klar lagom till julafton. Kalendern är tänkt som inspiration, du kan följa den varje dag eller kryssa i en ruta då och då. Eller gör den samtidigt med en vän och peppa varandra. Har du problem att ladda ner den så maila till mig så skickar jag den till dig som pdf! (info(at)rensaut.nu)

Lycka till!

(mallen är gjord med hjälp av Word)

Föregående

Vecka 46: Vovvens saker

Nästa

Mitt december

4 kommentarer

 1. Hanna Sjöberg

  hej EvaMaria !

  Tack så fin och nödvändig kalender !
  Ska försöka klara att följa alla 35 dagar.. Det är sant det blir mycket gjort med 365h arbete på bara ett år om det genomförs 1h/dag.

  Med vänlig hälsning, Hanna

  • Eva Maria

   Hej Hanna!
   Så roligt att du uppskattar kalendern! Jag tycker själv mycket om att dela upp stora projekt i små bitar! Jätteroligt om du kan följa den och stort Lycka till 🙂
   Tack för att du läser bloggen!
   Kramar Eva Maria

 2. Jag har helt klart en del uppgifter på kalendern ovan som skulle behöva bockas av såsom att se över brandvarnarna, rensa bland papper, städa kyl, frys, ugn och fläkt samt gå igenom medicinskåpet(däri är fullkomligt kaos). I helgen städade jag under diskhon och tömde ut allt i skafferiet.
  Kommer absolut använda mig av kalendern framöver och bocka av utvalda uppgifter efter hand . Många tack för inspirationen!
  Kram, Tina

  • Eva Maria

   Medicinskåpet verkar leva sitt eget liv! Det blir av någon anledning alltid stökigt och det ligger kvar utgångna mediciner. Skönt att rensa där och köra iväg det till ett Apotek. Senast jag var och lämnade gamla mediciner så fick jag poäng registrerat på mitt medlemsskap, tror att det flesta apotek har det. Skoj om du kan använda kalendern! Kram & ha en fin dag! / Eva Maria 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén