Igår var det söndag och jag hade skjutit upp det här med att städa bland träningskläderna men nu kände jag mig motiverad. Dessutom skulle jag för första gången prova padel på kvällen så det passade ju bra att gå igenom min byrå med träningskläder inför det. Det var jätteskoj att spela padel men mycket svårare än jag föreställt mig. Jag spelar vanligtvis tennis så det tog ett tag att ställa om till att racket är mindre och kortare. Får nog försöka några gånger till för att bli varm i kläderna!

När det gäller träningskläder så har jag varit en shopaholic och hoarder. Kanske har jag inbillat mig att jag ska träna mer och bättre med nya kläder? Vissa säsonger har jag köpt många nya plagg men sedan har trenden vänt och det ska vara något helt annat… Det är inte så viktigt för mig längre att hänga med i trender så nu försöker jag bara ha så tidlösa plagg som möjligt (träningskläder är det dock köpstopp på!).

Plagg med prislappen kvar… tecken på att man shoppat för mycket!

Jag tog ut allt ur min träningsbyrå och sorterade, allt hade hamnat huller om buller. Jag lyckades fylla en påse med kläder att skänka så det kändes bra. Några gamla slitna tröjor sparade jag för att ha om jag ska måla eller något.

Skönt med ordning och reda!