Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ordning på glasen

En kväll när jag stod i köket och lagade mat och maten skulle vara i ugnen en timme så tänkte jag passa på att städa bland alla glas. Vi har två skåp för glas – ett för vardagsglasen och ett för finare glas till fest.

Först tog jag ut samtliga glas och ställde dem på köksbordet och grupperade dem som hörde ihop. Sedan bestämde jag mig för vilka jag ville behålla och satte tillbaka dem in i skåpen (som jag hade torkat ur). Glasen som blev kvar på bordet packade jag ner i en låda och jag har faktiskt redan kört iväg med lådan till Erikshjälpen! 🙂

Alla glas på bordet (vardagsglasen är inte med på bild!)
Så här blev det för finglasen! Härligt med symmetri!
Lådan till Erikshjälpen!

Föregående

Vecka 44: Träningskläder

Nästa

Vecka 45: Organiserat lådor i arbetsrummet

2 kommentarer

  1. Det var inte lite glas! Fick ni mer utrymme i skåpen nu?
    Men ofta har man ju sina favorit glas, några fylls på, det behövs fler till en fest, några går sönder…

    • Eva Maria

      Nu fick vi betydligt mer utrymme i skåpen! Det var skönt. Förstår inte var alla saker kommer ifrån… det liksom bara fylls på fastän vi nästan inte köper något nytt alls. Ibland så får man gratis glas i olika sammanhang, ett par hade vi fått från en tidningsprenumeration. De gav jag till min svägerska för hon hade fått två likadana så nu har hon fyra i alla fall 🙂 Jag brukar ta bild och skicka till någon som jag misstänker skulle vara intresserad av det jag rensar ut. Önskar dig en trevlig helg! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén