Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 45: Organiserat lådor i arbetsrummet

När vi renoverat vårt arbetsrum och fått bättre förvaring kändes det så bra att sätta sig där inne och arbeta. Vi sminkade upp vår gamla Ikea-hylla Bestå med röda luckor genom att köpa nya i vitt och ek. Den lilla insatsen lyfte hela rummet! Öppen förvaring ger lätt ett stökigt intryck så nu blev det skönt att kunna stänga för pärmar och annat.

Lådorna inuti med grå filt på botten – kuvert i denna!

Men det var två lådor som jag bara kastat ner saker i för att sortera senare. Så de lådorna var förra veckans uppgift till mig själv. Jag tömde ut allt på gästsängen som står i arbetsrummet och jag lyckades rensa ut och slänga en hel del gammalt som inte används. Den ena lådan organiserade jag för saker som alla i familjen kan använda; lim, tejp, gem, häftapparat mm, och i den andra lådan lade jag tillbaka sådant som jag använder mest; pennor, post it-lappar, stämplar mm. Har ju varit en hoarder även när det gäller just kontorsmaterial…!

Alltid lika skönt att få ordning! Den här veckans uppgift är att städa bland vår lilla vovve Karros saker…! När det är mycket annat i vardagen funkar det bäst för mig att ta en pytteliten uppgift varje vecka. Det går ändå framåt fastän man tycker det är så lite man gör. 🙂

Föregående

Ordning på glasen

Nästa

Vecka 46: Vovvens saker

4 kommentarer

 1. Fint det blir & duktig du är som successivt tacklar dina olika projekt. Jag behöver skärpa mig här nu känner jag och bli lite mer strukturerad igen:).
  Kram på Dig!

  • Eva Maria

   Jamen ibland så kör vardagen ihop sig och det känns som att man inte hinner något! Men då är det bra att ha en liten lista med pyttesmå uppgifter som kanske tar 30-60 minuter. Men du har också varit så duktig och ert hem ser helt underbart ut 🙂 Det går nog lite i perioder det här med att rensa. Jag rensade mycket i somras men sedan gick luften ur mig och jag behövde en paus, det tar verkligen på kraften med alla små beslut – behålla eller inte, skänka eller sälja? Kram till dig och tack för att du läser bloggen! / Eva Maria

 2. Blev jättesnyggt med nya luckor! Kul att det gick att göra så, så att möbeln fått vidare liv 🙂

  • Eva Maria

   Tack så mycket! Det är roligt att piffa upp med enkla medel! Vi fick ändra lite på utseendet eftersom Ikea såklart hade ändrat sina mått…! Förstår inte varför de gör det! Och ibland ändrar de färgerna så att de gamla Billy-hyllorna man har inte kan kompletteras 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén