Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Glad för mina fina julklappar!

Jag blev så glad för mina julklappar! Jag fick en helgkurs i silversmide i maj (hoppas Corona har lättat upp då), ett Cluedo-spel och en Kindle läsplatta. Silversmideskursen var helt oväntad men det ska bli väldigt spännande att prova på något helt nytt och pyssligt. Cluedo-spelet hade jag önskat mig – tycker det är så roligt men även lite otäckt med tanke på att någon har blivit mördad i biblioteket med en ljusstake eller på andra kreativa sätt! Jag är faktiskt väldigt känslig för sådant och kan inte titta på skräckfilm eller för läskiga deckare – då ligger jag vaken flera nätter i sträck. Så Cluedo är lagom nivå för mig! Och läsplattan blev jag jätteglad för, jag har funderat på en sådan länge men har inte kunnat bestämma mig för vilken modell. Så ibland är det bra om någon annan bestämmer åt en!

Den första boken som jag har laddat ner heter The Curated Closet av Anuschka Rees. Boken utlovar att man ska få ordning på sin garderob med ett enkelt system. Det är praktiskt att läsa på Kindlen och det känns som att läsa på papper. Laddningen håller mycket länge. Den modellen jag har fått ska även vara lite vattentät så att man ska kunna läsa när man ligger i badkaret. Inte dumt alls! För att kunna ladda ner böcker på Kindlen så behöver man ett konto på Amazon och ett betalkort kopplat till det. Sen är det bara att ladda ner.

Har ni några erfarenheter eller boktips när det gäller Kindle?

Föregående

Planer för 2021 & Gott Nytt År!

Nästa

Ta dagen som den kommer eller med rutiner?

2 kommentarer

 1. Låter som trevliga julklappar!
  Jag har en läsplatta av annat märke som hållit fantastiskt bra i flera år med superbatteri! Tror man kan ladda ner via nätet men brukar köpa via datorn och sedan överföra (det ska ju gå att låna via bibliotek också men det måste jag medge att jag inte nyttjat). Dock märker jag att det börjar komma nya filformat för e-böcker och att alla inte nödvändigtvis fungerar i äldre versioner, vilket är trist.
  Ligga och läsa i badet är mysigt! Men numera har jag bara dusch…
  Hoppas du får mycket glädje av bokplattan!

  • Eva Maria

   Jag har försökt lära mig lite om de olika formaten för e-böcker men inte blivit så mycket klokare. Jag visste det innan att till Kindle är det mest engelska böcker, vilket är okej för mig eftersom jag tycker om att läsa på engelska och det finns ett så stort utbud av titlar. Det verkar som att man kan på något sätt ändra filformat på vissa böcker men jag måste erkänna att min tekniska kompetens nog inte innefattar det 🙂 Jag har inte provat att ligga i badkaret ännu men ser fram emot det! Kram och önskar dig en fin dag med nya mysterier! / Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén