Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Köket del 5 – leverans av köket!

Så var det dags för leverans av själva köket! Två personer från HTH i Danmark kom med lastbil och levererade alla delar till köket. Frysen, spishällen och handtagen blev försenade och kom med en senare leverans. Diskmaskin har vi inte köpt eftersom vi ska använda den från det gamla köket. Den är bara några år gammal och fungerar bra. Nästa steg är att lägga golv och måla väggar, och sen montera köket. Det ska bli spännande 🙂

Föregående

Nytt kök del 4 – Det brakar loss

Nästa

Vårkänslor = lust att rensa ut?

2 kommentarer

 1. Hanna Sjöberg

  så driftigt gjort av er att välja att bygga om.
  Spännande att se resultatet sedan!
  Med vänlig hälsning, Hanna

  • Eva Maria

   Vi har länge tänkt på alternativen att bygga om eller att flytta till ett annat hus i samma område. Men vi tycker om läget på tomten och det har inte varit så många aktuella hus ute till salu här. Så då bestämde vi oss för att bygga om. Vi har några projekt kvar men pausar nog lite nu! Det som behövs är att renovera det gamla köket, hall/tvättstuga och vi vill gärna bygga ett garage också. Men man ska ju ha något att se fram emot! Tack så mycket för att du läser bloggen 🙂 Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén