Den här veckan skulle jag egentligen ha sorterat och rensat ”Pyssel och konstnärsmaterial” men det området var inte riktigt beslutsmoget! Min dotter och jag skulle göra det tillsammans men eftersom vi längre fram ska förvara materialet i vårt gamla kök som ska renoveras, så fastnade vi i processen. Istället bytte jag uppgiften till att sälja min dotters cykel som hon inte längre använder (hon har en ny sedan två år!). Detta är en uppgift som stått på listan länge och det var skönt att få det gjort. Alla små saker leder framåt!

Jag kollade så att allt på cykeln fungerade, tvättade den, letade fram nycklar och kvitto och lade sedan ut den på vår lokala annonstavla på Facebook. Det tog mindre än ett dygn så var den såld! En mycket trevlig farbror kom och köpte den till sitt barnbarn. Känns fint att någon annan kan cykla på den nu och få glädje av den istället för att den ska stå i vårt garage.