Marie är inte med på kursen! Men Susanne har träffat henne när hon gick sin KonMari-utbildning!

Här kommer en uppdatering om kursen Rensa ut och få ett hem i ordning som Susanne Neubert (certifierad KonMari-konsult) och jag har tagit fram. Den skulle ha startat i våras men på grund av att det bara var tre personer som anmält sig så kunde Studieförbundet Vuxenskolan inte starta den. Det behöver vara minst sex personer som anmält sig. Men nu har vi fått nytt startdatum till hösten! Torsdag 6 oktober i Malmö startar kursen och det går bra att anmäla sig redan nu. Vi håller verkligen tummarna för att få starta kursen och vi hoppas också att de tre personerna som anmälde sig i våras vill anmäla sig igen!

Beskrivning av kursen

Anmälan till kursen

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig på info@rensaut.nu