Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Hur gick det med rensa ut-kursen?

Tackar som frågar, det gick bra! 🙂

I torsdags hade vi den åttonde och sista träffen på vår kurs ”Rensa ut och få ett hem i ordning” på Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö. Jag är så väldigt glad för att vi har fått hålla kursen och jag tycker att det har varit extra roligt att få hålla den tillsammans med Susanne på Rofylld Vardag. För mig var det också en personlig önskan som gick i uppfyllelse, jag har länge drömt om att få hålla en kurs i mitt favoritämne Rensa ut!

Vid varje träff har vi haft 2 lektionstimmar á 45 minuter och en liten fikapaus i mitten. Studieförbundet Vuxenskolan har fina lokaler i ett stort charmigt hus i centrala Malmö och på bottenvåningen finns ett fikarum med kaffeautomat (med choklad och te också!). Det har varit mysigt att träffa gruppen i åtta veckor och deltagarna har varit så engagerade.

Studieförbundet har frågat om vi vill hålla kursen till våren också och det har vi såklart tackat Ja till! Så nu ligger den redan ute för anmälan. (Du hittar den här Rensa ut och få ett hem i ordning.) Kursen startar torsdag 2 mars 2023 och kommer också att ha åtta träffar men med den skillnaden att träffarna kommer att vara varannan vecka. Då kommer man att ha längre tid på sig att göra hemuppgifterna. Tanken med kursen är att man ska komma igång med att rensa hemma och hinna göra en del av varje kategori av saker, till exempel kläder och böcker. Det är många som har hört av sig och frågat om kursen finns digitalt men tyvärr har vi inte kommit så långt men hoppas på att kunna transformera den till en digital kurs också.

Och tänk, redan första december imorgon! Hoppas att julstämningen har kommit till er och att ni har luft i schemat till att bara njuta och mysa.

Kramar Eva Maria <3


Föregående

Rensat på sistone!

Nästa

Klädfyllot – En shopaholic på avgiftning

2 kommentarer

 1. Vad roligt att det gått bra! 🙂
  Du kryddar ditt CV med så spännande saker kopplat till boken och bloggen – så kul! 🙂

  • Eva Maria

   Hihi! 🙂 Ja, det kan man säga! Mitt CV är vid det här laget så marinerat så det är nog svårt att använda det till något…! Men jag har faktiskt ett uppdaterat CV så nu får jag väl lägga till kursen där! Jag tänker att det är bra att ha ett CV redo, man vet aldrig vad som dyker upp. Sen glömmer man vad man gjorde några år tillbaka så då är det bra att uppdatera löpande. Det knasigaste så här i efterhand är nog att jag har kört budbil, jag saknar helt lokalsinne och det var före gps:ens tid! Tur att det var en fast rutt, annars hade jag nog fått sparken ganska snabbt!
   Kramar med julmys och önskar dig en fin helg! / Eva Maria <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén