Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gott Nytt År 2023!

Jag vill önska er alla läsare ett Gott Nytt År och hoppas att ni kommer att få ett fint år 2023! Kanske finslipar ni in i det sista på era nyårslöften? Jag tycker mycket om att hitta på nyårslöften och idag tänkte jag fila på dem och innan tolvslaget vill jag ha skrivit ner dem på ett papper. Än så länge har jag två löften och de handlar båda om att hitta tillbaka till träningen. Under hösten har jag tappat mina rutiner för träning så jag hoppas kunna hitta på några listiga knep för att få till det men med rimliga och genomförbara mål.

Hoppas att ni får en fin sista dag på året och en bra start på det nya 2023!
Kramar Eva Maria ❤︎ ✰

Föregående

Så kom årets gran på plats!

Nästa

Nyårsintentioner 2023

2 kommentarer

 1. Gott nytt år Eva Maria!
  Hoppas att du hittar tillbaka till dina rutiner 🙂

  • Eva Maria

   Tack så mycket Matilda! Det hoppas jag också! Jag har suttit idag och försökt vara konkret i mina planer med träningen. Så nu ska bara planen sättas i verket!
   Jag önskar dig en fin start på det nya året och att det kommer att innehålla många spännande och roliga händelser!
   Kramar Eva Maria 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén