Ibland kan jag få en svacka i motivationen och det kan kännas som att jag inte ”får någonting gjort”. Men när jag lägger mig på kvällen och reflekterar över dagen så har jag ändå fått en hel del gjort! Om jag har svårt att somna brukar jag gå igenom hela dagen med början från det att jag stiger upp och sedan varje liten detalj om hur dagen har varit. Jag brukar inte hinna gå igenom hela dagen innan jag somnat. Tänker också att detta är ett bra grej för att träna minnet. 🥰

För att komma igång med att få saker gjorda så använder jag mig ofta av knepet att göra en liten uppgift om dagen, det fungerar i princip alltid för mig. Dessutom när man väl är igång med en uppgift så brukar det lossna och ännu mer blir gjort av bara farten.

Igår hade jag en sådan dag när det kändes som att ”inget blev gjort” men då bestämde jag mig för att rensa frysen. Det tar ju faktiskt inte så lång tid och det är en konkret och avgränsad uppgift. Som en boll som sattes i rullning så blev det även att jag körde iväg med återvinningen och efter det tog jag en promenad i skogen och ner på stranden. Det kändes riktigt bra!

Vissa dagar behöver man ju bara vila också, men det känns ändå bra att få gjort något litet! 🥇🏆

Hur kommer du igång när du känner att det är uppförsbacke för motivationen? 💗