Jag kan bara säga oj, oj, oj! Vilken helg! Idag är det tisdag och jag har börjat vakna till efter helgens evenamang. Vi lyckades pressa in 2 st 40-års kalas mellan varven med jobbet på Klädbytardagarna. Men det var skoj i minut och parti. Årets Klädbytardag slog nytt rekord och vi sålde för drygt 68 tkr. En fjärdedel av dessa pengar skänks till välgörande ändamål med barn i fokus och resten går till de som sålt kläder. Själv sålde jag lite grand och för första gången lyckades jag handla för mindre än jag sålde!! Jag skulle inte handla något egentligen men när t ex en fin fleecetröja i kanonskick kostar 15 kr går det bara inte att motstå!! Barnen blev överlyckliga för fynden och speciellt ett gammalt flipperspel (i miniatyr) för 50 kr som sysselsatte sonen hela lördagskvällen.

[adrotate banner=”2″]

Eftersom jag mest haft barnkläder i huvudet den senaste veckan var det inte helt självklart vilket tema som ska fylla vecka 39. Men det är bara att se sig omkring här i huset så kommer det strax ett tema… När vi satt framför TV:n en liten stund sent i lördags kväll började mannen gå genom våra filmer som fyller hyllorna i vardagsrummet. Han höll upp filmen Mitt Afrika – kolla den här! Var det inte den du hyrde förra helgen?? Öh, jo suck. Det är inte första gången det händer att vi hyr filmer vi redan har hemma i bokhyllan. Om det är minnet eller röran kan jag inte avgöra men troligtvis en kombination. Och vissa har vi dubletter av, ibland köper man 2 för 99 kr och bara trycker in i bokhyllan utan att egentligen ha ambitionen att titta på dem. Men nu är det slut med det. Inga nya filmer innan vi har sett de ca 30 st som vi inte har sett här hemma. Och varför köpa filmer när man kan hyra dem? Det är mysigt att gå till videoaffären och botanisera bland filmerna och kanske köpa lite godis.

Lycka till med dina filmer! När du är klar kan du luta dig tillbaka i soffhörnet och titta på en film och äta en godisbit!