Hoppas allt är bra med er och att det går framåt i er utrensning! Jag fick en inspirerande kommentar från Solveig som ni kan läsa under vecka 5! Förra veckan lyckades jag få ihop några pappkassar med väldigt varierande saker, jag hann inte köra till Erikshjälpen men ska försöka ta mig i kragen och köra denna veckan. I kassarna hamnade en duffel, julgranskulor, ett Pippihus som barnen inte vill leka med längre, en liten hatthylla mm. Duffeln har jag haft svårt att skiljas från men nu gick det till slut.

Jag har länge funderat på det här med köpstopp och jag tänker att eftersom februari är en lite kortare månad så ska jag försöka. Idag är det den 7 februari och hittills har jag lyckats!! Men jag har ganska “lighta” regler: All form av mat inkl hämtmat och fika är ok, medicin- och hygienartiklar, transporter (bensin och busskortet), presenter till kalas får vi handla samt utrustning till företaget (datortillbehör mm). Alltså det jag inte ska handla denna månad är kläder, prylar, leksaker, pynt etc. Jag kan redan känna hur svårt det är. Jag är nog shopoholic, jag handlar för att bli lite glad. Känner mig lite deppig just nu när jag inte kan planera vilka kläder jag tänker handla… Men i mars får jag handla igen! Tänk om jag inte klarar det!? En “vit månad” således!

[adrotate banner=”2″]

Tema för vecka 6 går lite hand i hand med köpstopp och det innebär att jag ska avregistrera alla mail och sms från t ex Ellos, La Redoute, Kapahl, Lindex som bara väller in. De stör mig faktiskt, det plingar till i mailen eller telefonen så tror man det är något angeläget och man nästan kör av vägen för att kolla – så är det bara från Ellos, suck. Jag har redan avregistrerat några och det var mycket lätt; i mailen finns en länk som man bara klickar på och godkänner så är det klart. Om jag hinner ska jag också avregistrera några av papperskatalogerna som jag inte har intresse av, vill man titta så finns ju allt på nätet.

Ha en bra vecka!