Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 7 Teckningar och andra “konstnärliga alster”

Det har gått bra med att säga upp mail och sms förra veckan men jag har några kvar. Eftersom jag inte har internet i mobilen (känner mig så omodern för det) så måste jag maila till dem som skickar sms så att säga och det har jag några kvar.

För ca två år sedan flyttade mina föräldrar från en villa till ett lite mindre hus. Det blev kanon för dem men flytten var en psykisk pärs. De hade inte slängt en enda sak på hela tiden de bott i villan. På vinden hittade vi ouppackade flyttkartonger från tidigare flytt för 34 år sedan. De små bortglömda prydnadssakerna var omsorgsfullt inslagna i tidningspapper daterat december 1976. Vi hyrde en container som vi fyllde två gånger plus ett tiotal turer med släpkärra, och detta alltså exklusive bohaget som de flyttade med till det nya huset. Som sagt en psykisk pärs men det blev också en resa genom min egen barndom som jag så här i efterhand känner gav mig många minnen tillbaks. Mina gamla leksaker flöt fram mellan fågelburar, trasiga resväskor, ihoprullande mattor, vinkokningsutrustning etc etc. Så nu har vi saker i källaren som jag håller på att ta mig igenom. När jag var liten och även som ungdom har jag ritat mycket och mina föräldrar har sparat allt (och då menar jag ALLT). Denna veckan ska jag ta mig an teckningar och “konstnärliga alster” typ gipsfigurer, bonader sydda i lekis mm. Även mina barns teckningar som entusiastiskt fraktas hem från dagis ingår i detta tema!

[adrotate banner=”2″]

Och beträffande mitt köpstopp så går det fortfarande bra. Jag undviker att åka till köpcentrum och när jag ska in till stan programmerar jag hjärnan att jag inte ska handla något. Det som är svårast är när barnen är med, de vill gärna gå in i affärer och handla något. Därför har jag åkt själv för att handla maten dessa dagar. Och när vi skulle åka och fika åkte vi till ett café i byn där vi bor, istället för att åka till caféet på köpcentrum som vi brukar. Jag har handlat presenter till andra, t ex som idag är det ju Alla hjärtans dag och då har jag handlat present till mannen o barnen.

Vi höres! Kramar på Alla hjärtans dag! /Eva

Föregående

Vecka 6 Reklam via mail och sms

Nästa

Vecka 8-9 Digital genomgång av foton och skicka till framkallning

  1. mycket intressant, tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén