Oj, vi har haft problem med internet så det har blivit en ofrivillig semestervecka i bloggen! Det får bli en “dubbel-vecka” istället!

Vecka 7 var en händelserik vecka! Jag kom iväg till Erikshjälpen med ”10 saker” men det blev många fler saker, jätteskönt! Mannen har städat i garaget och kört två gånger med släp till Återvinningen. Ett lass till och vi får in bilen i garaget! Det ska bli skönt att slippa skrapa rutorna på morgonen.

Teckningarna jag gick loss på fick också fin ordning. Det var klart svårt att slänga men jag sorterade med omsorg så att de jag sparade fick plats i en låda. Barnen har fått var sin låda att samla sina alster i så att de inte ligger överallt. Det kändes som det skapade mycket ordning på en gång.

[adrotate banner=”2″]

Denna vecka är det sportlov och jag och barnen är lediga. Jag insåg att jag inte har framkallat foton på över ett år… Jag framkallar och gör ett album till vartdera barnet med likadana bilder i. Så denna vecka ska jag göra en digital genomgång av fotona i datorn och skicka ett års foton till framkallning. Kul!

Sen måste jag berätta att jag är så sur på Hemglassbilen. Den stannar precis utanför vårt hus och står på tomgång. Vi handlar inte av glassbilen men en gång när den stod utanför oss gick jag ut och frågade varför den stod på tomgång. Tjejen som körde bilen sa att det var ”för jobbigt” för henne att stänga och starta motorn hela tiden. Jag undrade om det hade att göra med att frysarna i bilen inte laddades om man stängde av motorn men så var det inte alls. Jag har mailat till Hemglass men inte fått något svar. Sen är det ju inte så trevligt för kunderna att stå i avgaserna när de står i kö. För mig är det ett mysterium.

Ha en skön vecka 🙂