Förra veckan blev det fint i skåpen och denna veckan har jag gett mig i kast med själva utrustningen. Ett axplock av det vi har gjort oss av med som vi inte använt på 5-10 år: Wokpanna (var väl årets julklapp något år och vi hade dessutom två som vi aldrig använder), smörgåsgrill (vi hade två stycken), skålar och formar i konstiga former som inte är funktionella. Det blev en hel del att packa ner i lådor och har har skjutsat det till Erikshjälpen. Kanske någon student som behöver nya köksgeråd?

[adrotate banner=”2″]

Just nu läser jag boken Wabi Sabi av Agneta Nyholm Winqvist. Jag hade höga förväntningar på boken men den handlade inte om det jag trodde den skulle handla om! Jag trodde den skulle handla mest om inredning men det är bara ett litet kapitel om det. Däremot är den en positiv överraskning på andra plan – den handlar mer om hur vi kan leva på det andliga planet. Lite hur vi kan rensa ut i våra tankar och minska vår dagliga stress. Så jag ger den ett högt betyg, jag tycker mycket om den. Kanske kommer jag att läsa om den om ett år igen. (Jag har skrivit tidigare i bloggen om begreppet Wabi Sabi.)

Ha det bra! Och ta det Wabi Sabi idag! Kram Eva