Hej på er! Nu är det inte många timmar kvar på 2011! Är du nöjd med året som gått? Har du några nyårslöften? Det vore kul att höra vad du har för tankar inför 2012.
Själv funderar jag mycket på hur jag kan hitta information om kläder som är ett bättre val än andra, har du några tips om fina kläder som inte är tillverkade under dåliga förhållande för människor och miljö? Jag tycker det är svårt att hitta och skulle bli glad för tips.
Igår började jag läsa Juliet B. Schor´s bok True Wealth, den är verkligen fängslande! Skrämmande skriver hon om konsumtionen som inte är anpassad för vår planet. Hur kan tillväxten förändras till att bli mer miljövänlig, utan att förstöra våra naturtillgångar? Visste du att en person i USA år 1996 köpte i snitt 34 klädesplagg/år och att den siffran 2009 har stigit till 67? Det är lite kusligt. Men jag är själv lite beroende av att shoppa kläder och skulle därför vilja hitta andra bättre alternativ.

Gott Nytt År! Kram Eva
Vi ses 2012!

[adrotate banner=”2″]