Denna vecka ska jag försöka sälja lite kamerautrustning. För ett tag sedan i bloggen hade jag en vecka när jag sorterade kameror och utrustning men jag gjorde mig inte av med något. Men nu känner jag mig redo att göra mig av med det jag inte använt det senaste året. Det har blivit en del eftersom jag har haft fotografering som hobby men den har svalnat på senare år. Jag tänker ringa till en fotobutik och höra om man kan lämna in det där.

Annars kan jag säga såhär tre veckor in på det nya året att vi har börjat bra. Dessutom har min man börjat koka en hälsogröt varje morgon. Den verkar lite komplicerad att göra, man ska lägga fikon, aprikoser, linfrön i blöt kvällen innan sen ska den koka på morgonen. Men den är så nyttig att det knastrar i hela kroppen när man äter den. Jag ska be mannen om receptet så kan jag lägga ut det här! (Tänk om man kan rensa ut några kilon med den gröten, kanske klarar jag Beach 2012.)

Ja, sen köpte jag en kokbok med orientalisk mat på ICA igår. En kokbok, vilket egentligen står på min svarta lista över saker jag absolut inte får köpa. Men den kostade bara 39 kr och det var mat i den som jag gillar mycket. Några av recepten innebär att mat ska friteras, t ex falafel. Så nu måste jag väl köpa en fritös…. 🙂  Fast det går kanske lika bra med att koka olja i en gryta, vi får ha en brandfilt till hands.

PS. Har hunnit med en liten resa till Budapest under hösten. Det var mitt första besök där. Jag som älskar att gå på café och allt vad det innefattar: Dricka kaffe, äta liten kaka (eller stor bakelse om stunden kräver det) fick verkligen mitt lystmäte i denna stad!! Det fullkomligt kryllar med mysiga kaféer! Jag vill åka dit igen! Här en bild från Central Café som är 100 år gammalt! Men kakorna var nybakade.

[adrotate banner=”2″]