Vecka 3 är ju inte riktigt slut ännu men jag har redan gjort min uppgift! Jag fick snabbt svar från fotobutiken och jag kunde sälja tre stycken kameraobjektiv till dem. Det finns nog någon annan som har bättre användning för dem än att de ligger i vår källare. Jag hade också en Polaroid kamera som fick ett nytt hem! Min vänninas syster samlar på sådana kameror, kul! För mig som själv är samlare känns det bättre när sakerna får ett nytt hem 🙂 Då är det lättare att skiljas från dem!

Så nu börjar jag ringa in en uppgift för vecka 4. I vårt allrum står det två bortglömda bokhyllor innehållande en salig blandning av böcker, tidningar, gamla julkort, foton i ramar mm. Eftersom jag är utbildad i massage tänke jag tömma detta hörn och då få plats med min dyrt inköpta massagebänk som nu står i källaren i sin väska och är typ oanvänd. Tänker att den kommer till bättre användning om jag gör en liten mysig hörna för den. En liten hylla eller ett bord med ljus och musikspelare behövs också. Min son har lovat att hjälpa mig att sortera i hyllorna så ska han tjäna en liten peng inför vår resa till Legoland i vår.

Jag undrar hur man bäst laddar inför utrensing? Vad tror du? Det är viktigt att vara på rätt humör så man inte vill behålla allt och blir obeslutsam. Kanske någon energirik måltid som t ex paj eller lasange. Att lyssna på musik under tiden kan motivera också. Min favorit just nu är skivan från Så mycket bättre-programmet, Laleh framför allt, hennes tolkning av Ängeln i rummet är underbar tycker jag.

Kanske har du också en bortglömd hylla någonstans som kan få ny ordning?

[adrotate banner=”2″]