Nu har vintern verkligen kommit! Imorse hade vi -14 grader! Det är skönt med lite vinter. I helgen har jag varit lite trött och mest varit inomhus. Jag tog mig tid att gå ner i källaren och sortera det sista i några garderober. Det blev några kassar kläder till skänkes. Mannen blev inspirerad och började sortera dataskrot i källaren. Det slutade med att han skruvade ihop en dator som vi nu har utökat arbetsrummet med.

Sen det här med kylskåpsmagneter. Det verkar vara en naturlag att de ska föröka sig och till slut täcka hela kylskåpet och frysen. Några kan väl se mysigt ut men blir det för mycket magneter och papper blir det skräpigt. Vi fick ny kyl och frys för ett tag sedan och har försökt hålla de hyfsat rena. Då sorterade vi ut ca 40 magneter och de rostfria nya skåpen lyste upp köket. Nu har nya magneter smygit sig fram… men det får väl vara. Har du många magneter? Det vore kul att se en bild! Här är våra för tillfället:

[adrotate banner=”2″]