Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Cykellycka!

Så glad jag är! Något som länge stått högt upp på min önskelista är en Christiania Bike, och nu har jag köpt en! Den är fantastisk och jag, barn och matkassar svävar fram längs vägen.
 

Jag köpte den i Limhamn på Bike Masters. Min svärfar var snäll och kom och hämtade den med släp. Tänkte att det var lite tufft att cykla de tre milen hem! Det var kampanj och den var nedsatt i pris till 15 000 kr. Det ingår livstids (!) service, regnskydd, däcken är 99% punkteringsfria, 7 växlar, fot- och handbroms. Det är en dyr cykel och man får såklart mycket bensin för de pengarna men förhoppningsvis ska den spara in sig! Och jag känner mig miljövänlig när jag cyklar till ICA istället för att ta bilen. Det var lite klurigt att lära sig hur man cyklar på den, i vissa kurvor var det som om den vill välta! Styret sitter på lådan så att man svänger med lådan. Men nu har jag övningskört några kvällar och den går fint fram nu.

Vi ses! Kramar Eva!

Föregående

Inflyttningspresent!

Nästa

Vilken god nyhet!

  1. WOW! Tala om att ligga i framkant som miljöbloggare!!!
    Förstår att det krävs viss teknik för att lära sig svänga med den där – men att man kommer på det efter idog träning!

    Vilken garanti sen!
    “Christiania Bike” !? Detta måste googlas (på)!

    Lycka till!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén