Hej igen mina vänner!

Jag ber om ursäkt för uppehållet. Det har varit många projekt i omlopp och även lite resande. Jag har varit i Sälen och Edinburgh. Sälen var härligt som alltid och vi lyckades få det bästa vädret någonsin den här veckan. Snön var fin och jag älskar när det är snö på träden!

Till Edinburgh åkte jag och min väninna för en avkopplande week end. Väldigt smidigt att ta sig dit – 1,5 timmes flyg från Kastrup + 20 min flygbuss så är man mitt inne i smeten. Vi bodde på ett charmigt Guest House där vi blev kompisar med det äldre värdparet.
www.mardale-guest-house.co.uk
Och det var tur att resan sammanföll med att mitt 100-dagars köpstopp för kläder var över… det fanns riktigt fin shopping! Jag köpte bl a en röd jacka i manchester i en affär som hette Ness (som odjuret :-).

Och appropå kläder så har jag i helgen jobbat på Klädbytardagen i Staffanstorp! Det var mysigt som vanligt och som vanligt slog vi rekord och sålde kläder för 71 tkr!! 25% av detta skänker vi till Barncancerföreningen Syd och resten går tillbaka till de 70 personer som lämnar in och säljer kläder. Kolla massorna med kläder o skor:

Nästa Klädbytardag är den 29 september i Staffanstorps bibliotek – missa den inte!
www.klädbytarföreningen.se

KRAM!
PS: Måste ju berätta att Myrorna öppnar i Emporia… det är en god nyhet tycker jag! Jag har aldrig sett en second hand affär i ett köpcentra förut. Har du?