Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Samma ljus som kungen :-)

När jag besökte min mamma senast tog vi en tur till stearinljusfabriken utanför Ängelholm. Där kan man handla fina ljus i väldigt många olika modeller. De tillverkas av 100% stearin och jag tänker att det är bra. Senaste tiden har jag läst att vissa ljus innehåller kemiska dofter och ångor som inte är hälsosamma. Och de är Kungliga hovleverantörer så det måste betyda att jag har samma ljus som kungen hemma!

Kolla så fina ljus! www.stearinljusfabriken.se
Kram Eva!

Föregående

Hej igen!

Nästa

Happy Valborg!

2 kommentarer

 1. Härligt inspirerande det var att komma tillbaka och läsa här hos dig!
  Var längesedan jag var här och kikade sist. Många inlägg att läsa 🙂
  Verkligen fin ljusförvaring!
  Själv gjuter jag mest egna ljus av gamla ljusstumpar.
  Har stöpt något år med, men den omgången är slut nu. Kanske dags att stöpa nya snart?!

  • Eva

   Hej!
   Det låter mysigt att gjuta sina egna ljus! Hur gör du det? Vill du berätta lite mer om det?
   Jag har provat stöpa ljus en gång, det var trevligt och ljusen blev fina.
   Ha en bra dag! Mvh Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén