Idag är sista dagen i april och det kan jag inte riktigt förstå. Var tog årets första kvartal vägen? Valborg brukar vara kall och blåsig men hittills idag verkar det lovande. Och visst är det skönt att den ljusa perioden är på väg? Imorse svängde jag inom gymet och bokade in mig på en introduktion – tänkte att det börjar bli tajt om tid inför strandsäsongen – lika tajt som bikinin är just nu.
Valborg känns lite som nyårsafton så därför tänkte jag våga på mig några nya löften! Nytt klädköpstopp och mer träning och veckomatsedlar. (Hm, det blev kanske för hög ambition…) Alla har vi våra laster och min last är definitivt att handla kläder. Men jag har klarat 2 klädköpstopp – ett på hundra dagar och nu nyligen ett på 30 dagar. Däremellan kom månaden mars… då handlade jag desto mer kläder när butikerna fylldes med vårnyheter. Så nu behöver jag verkligen inga nya plagg. Men jag kan i alla fall tipsa om en fin, ekologisk topp till bra pris på Kappahl. 99 kr och den finns i marinblå, svart och ljus orange. Vilken är din last?

Glad Valborg! Kram Eva