Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vårtecken!

Nu har våren verkligen kommit! Mannen och barnen har odlat växter från frö och spikat upp söta fågelholkar utanför köksfönstret!

Så nu sitter jag i solstolen och väntar på att små fåglar ska vilja flytta in. Och apropå flytta in, så är jag idag extra nöjd då vårt projekt att hyra ut sommarstugan är klart. Efter många röjningar och turer till Sysav kunde nu första gästerna bo i stugan över Kristi Himmelsfärdshelgen. Det känns jätteroligt att stugan används, och en liten intäkt är ju aldrig fel. Gästerna hade skrivit i gästboken att de var nöjda och gärna ville komma tillbaka! Jag var lite orolig för städningen men de hade städat jättefint och det luktade gott. Nu hyr vi ut via en förmedling men när vi blir mer vana hur det fungerar tror jag att vi kan hyra ut via Blocket.
Ha en härlig dag i vårsolen! Kramar Eva

Föregående

Happy Valborg!

Nästa

Tidstjuvar!

3 kommentarer

 1. Hej! Sökte på rensa och kom in till dig. Har läst halva din blogg och kommer innan dagen är slut läsa resten. Jag har hela mitt liv varit fullkomligt tokig i att rensa och älskar att rensa och sortera hemma, på jobb och gärna hos vänner som inte riktigt har det i sig. 🙂 Hos mig ska var sak ligga på sin plats, även om det med barn, man och katt inte alltid blir så. Fortsätt blogga säger jag bara. Inspirerande är ordet!

  • Eva

   Hej Caroline!
   Tack för din fina kommentar! Så roligt att du gillar att läsa om mina äventyr med att rensa ut! Jag har varit inne på din blogg och njutit av de härliga recepten och bilderna! baraenlitenbittill.blogspot.com
   Jag ska läsa mer inför grillsäsongen! Vi har Linas Matkasse och den hjälper oss att få lite variation i matlagningen men annars tycker jag det är jättesvårt att hitta på vad man ska ha till middag varje dag. Då passar det bra att hitta något på din blogg!
   Ja, visst blir livet lättare när var sak ligger på sin plats? All tid som kan frigöras när man inte behöver lägga tid på att leta efter sakerna.
   Det är underbart att du kan hjälpa dina vänner! Ibland när jag kommer hem till någon som har det lite överbelamrat så kliar det i fingrarna…
   Läser att du bor längst ner i Skåne, det gör jag också, i Höllviken.
   Ha en fin dag och en Trevlig helg! /Eva

 2. Då är vi nästan grannar. 🙂 Har svarat på min blogg också. Känner flera som har Linas Matkasse, själv lagar jag mat i stort sett varje dag. Förutom vid kvällsjobb. Det gäller att ha fantasi när det gäller mat och variation. Gillar ni fisk har jag flera goda recept som barnen också tycker om. Och när det kommer till kyckling, måste ni bara prova balsamico kycklingen. Sanslöst gott och speciellt Aria slickar ren tallriken. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén