Oj, så varmt och härligt idag! Sommaren har verkligen varit somrig hittills och jag är jätteglad för det. Men idag är jag inomhus och pysslar lite, trots det fina vädret ute. Städar lite i vår kombinerade hall/tvättstuga/grovkök/bostad-till-hamstrar. Eftersom det här rummet används till många olika funktioner behövs det hållas i ordning. Nu har jag sorterat lite, bl a flöt det fram många solglasögon… och efter bilden togs har min dotter hittat fyra stycken till. Solglasögon får helt klart en plats på svarta listan! Det söta “solglasögonstället” är ett fynd från Myrorna som jag hittade när jag var där senast och lämnade in utrensade saker. Fick lite med i retur också 🙂

solglasogon

En annan dag sydde jag ett par grytlappar. Jag tycker själv att de blev rätt söta. Men de är inte helt funktionella… dvs de skyddar inte så bra mot värme. Nästa par jag syr ska jag lägga i mer vadd.
grytlappar

KRAM Eva