Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nya teman inför hösten!

Hej mina utrensningskompisar!

Hoppas allt är bra med er! Jag har verkligen haft semester från utrensningen och det har varit lite skönt också. Jag har köpt en ny kamera som jag ska börja använda. Det är en Nikon d3200. Min förra systemkamera sålde jag och nu har jag varit utan kamera ett år och bara fotat med mobilen men nu kändes det kul att köpa en ny. Någon som har en likadan? Vad tycker du om den?

Övriga familjen har fått sin vilja igenom och nu har vi kabel-kanaler. Det är åtta kanaler vi har valt och en av dem är kanal 9 och där går programmet Maniska samlare på söndagar förmiddagar, då sitter jag parkerad i soffan. Min dotter tittade också med ett halvt öga och vid en sekvens i programmet pekar hon på TV:n och utbrister: Det ser precis ut som ditt arbetsrum! Ops. Inte så roligt att höra, och det ser faktiskt inte ut så längre kan jag säga till mitt försvar.

Men nu får jag ta nya tag inför hösten och jag har planerat några teman de närmaste veckorna:

Vecka 35: Kvitton som jag har sparat i en burk, och nu är den så full att locket inte går på längre. Det är kvitton på saker som har varit lite dyrare och som jag tänker att jag eventuellt behöver spara för ev byten. Istället för burken har jag sorterat dem i en gammal mapp jag hade liggandes hemma. Före:
kvittoburk

Efter:kvittomapp

Kommande veckors teman:
Vecka 36: Papper i arbetsrummet + organisera nya pärmar
Vecka 37: Inkorgen i mailen… är uppe i 7 sidor nu, inte bra.
Vecka 38: Köksskåpen, porslin + Frysen
Vecka 39: Skåpen i vår kombinerade hall/tvättstuga/grovkök/hamsterrum
Vecka 40: Böcker
Vecka 41: Krukor (favorit i repris)
Vecka 42: Småsaker från barnens rum
Vecka 43: Åka till Myrorna på Emporia 🙂

Ni hänger väl på?!

Kramar Eva

Föregående

Sommarlov från sommarlovet

Nästa

Vecka 36: Papper i arbetsrummet!

6 kommentarer

 1. Kul att dotterns kommentar fick att sätta upp ett mål 🙂
  Det där med papper är aldrig kul. Det är så hemskt mycket man “måste” spara på. och plats tar de…

  Lycka till!

  • Eva

   Hej Matilda! Ja, det är extremt med alla papper! Jag försöker ha som policy att när jag öppnar posten så sorterar jag direkt in i pärmar eller mappar. Sedan en tid tillbaka hyr jag ett litet kontorsrum i ett kontorshotell för mitt arbete och det har lättat upp avsevärt hemma! Även har det fört med sig en känsla av att jag är ledig från arbetet när jag är hemma eftersom alla papper finns på kontoret! Tack för din kommentar, och ha en fin dag! Kram Eva

 2. Hej! Har följt din blogg ett bra tag och tänkte haka på ‘rensningen’ …ja,var har jag mina kvitton? 😉 kram *piah*

  • Eva

   Hej! Så roligt att du följer min blogg! Den här veckan har jag börjat ta tag i arbetsrummet… men ibland behöver man pausa! Har du några teman som du ska rensa ut hemma hos dig? Ha en fin dag! Kram Eva

   • Jag är med i Crop 100 och har rensat ur några kökskåp,prylar som inte behövs ska bort. Kvittona är borta och pappershögen tacklas-Har inget kontor; några pärmar och två små lådor till material.Tanken är att följa dina teman ihop med crop 100.
    kram *piah*

    • Eva

     Hej Piah! Nu har jag varit inne på din blogg och den är jättemysig!! Igår söndag hade jag planerat att göra klart i arbetsrummet men saknade inspiration så jag satte mig framför datorn istället och läste lite om dina projekt. Jag fick energi och slutförde arbetet i arbetsrummet 🙂 Crop 100 låter roligt och jag funderar på att hänga med…! Igår kväll letade jag fram fem saker som skulle kunna vara de första!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén