Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 38: Köket!

koket

Den här veckan har jag pysslat lite i köket och vi ställde in en bänk som stått på terassen. Jag slipade den och oljade in med paraffinolja. Det är bra att ha någon giftfri olja om det är en bänk man ska kunna baka på. Som ni kan se har vi bytt ut vattenkokare och brödrost till nya röda! Den gamla vattenkokaren har jag tagit med till kontoret så att jag slipper värma tevatten i mikron och den gamla brödrosten får åka till Sysav, den har varit skum ett tag, ibland när man trycker ner bröden har det blixtrat till, spooky. Vi har funderat på att bygga ut vårt kök alternativt flytta det till ett större rum i huset. I onsdags kom det en byggnadsrådgivare och tittade och gav lite idéer. Vi ska få besök av en arktiekt senare som kan rita ett förslag som vi sedan kan få en prisuppgift på. Bygger vi ut behöver vi ansöka om bygglov så tar det lite tid förstås.

Mannen fick ett nytt intresse i våras; odling. Det blev tomatplantor, odlingslådor med majs, gurkor, smultron och annat ätbart. Nu har pumporna verkligen tagit fart, till Haloween är de nog perfekta 🙂
pumpa

Den här veckan har jag fått en ny Blogg-kompis! Kolla in hos Liie på liie.se!
See ya! Kram Eva

Föregående

Makten över Inkorgen!

Nästa

Kurstips! Medveten konsumtion

  1. Nämen har du nämnt mig, vad glad jag blir 🙂 Läskigt med brödrosten, låter lite farligt att det blixtrar! Tur du har en ny, och den röda är ju så snygg också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén