Inspiration att rensa ut i ditt hem!

En köpfri dag lördag 30 nov!

Glömde ju nästan att påminna er om den köpfria dagen imorgon lördag 30 nov!

Jag ska verkligen försöka undvika affärerna vilket passar bra för jag behöver städa och hänga upp julgardinerna.

Läs mer på http://enkopfridag.wordpress.com

Lycka till! Hör gärna av dig och berätta vad du gjorde på den köpfria dagen!

Föregående

Utmaning från Mindre prylar!

Nästa

Samlaren – ett nytt sätt att lämna avfall!

4 kommentarer

 1. Åh, visst ja! Det är imorgon det!
  Jag kommer klara mig bra från att inte handla något imorgon.
  Tror jag ska stanna hemma och mest bara mysa – äta frukt och dricka massor utav juice, te och vatten, läsa bok, lösa sudoku, virka några varv, studera fåglar och klappa kisse.
  Eller köra grus i trädgården… Eller ta en långsam promenad.
  Ja, känner att jag behöver en nedvarvningshelg!
  Trevlig helg!

  • Eva

   Det låter supermysigt att krypa ner i soffan och lösa sudoko! Jag är rätt dålig på sudoka själv men jag gillar att mysa och ta det lugnt 🙂 Jag klarade av den köpfria dagen. Tog fram mat ur frysen och lagade till den, blev helt ok! För mig har det också varit en nedvarvningshelg med julstädning och idag bjöd jag in några vänner på adventfika (det blev våfflor). Det är jätteskönt att bara vara hemma ibland. Kram Eva!

 2. Vi har också uppmärksammat “En köpfri dag ” på bloggen. Här blir det en lugn lördag med träning på schemat, samt en finare helgmiddag ikväll – där vi köpt mat och dryck igår för att undvika konsumtion dagen till ära 😉

  http://minimalisterna.se/en-kopfri-dag/

  • Eva

   Det låter skönt med en lugn lördag! Träning är ju inte fel heller! Jag lyckades vara hemma hela dagen och julstäda. Häromdagen var jag i en lampaffär och lämnade in en ljusstake på lagning. Då såg jag att de ljusstakar vi har hemma är rätt omoderna så jag blev sugen på att köpa nya men jag stod emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén